Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 07-02-2020 12:57:38
Auto & Vervoer

Eigen garage vergeet handelingen. andere garage maakt auto. wie is aansprakelijk

Aansprakelijk stellen kan altijd maardat kan alleen maar zinvol zijn indien u na het constateren van niet uitgelijnd zijn en een kogel linervoorwiel uw garage die de montage va nieuwe schokbrekers en vier nieuwe banden heeft benaderd over de constatering.

daarbij komt ook nog dat het zeer onwaarschijnlijk is dat indien de nieuwe banden redelijk recent zijn geplaatst die nu al glad kunnen zijn wegens niet goed uitgelijnd zijn. 

het is goed mogtelijk dat bij de apk niet is geconstaeerd dat de linkervoorwiel kogel defect was en het is bovenndien niet uit te sluiuten dat dat defect later, dus na de apk is ontstaan door bijv. raken van een stoeprand etc. dat kan dan ook als gevlg het niet meer uitgelijnd zijn kunnen hebben betekend.

als uw garage bij de bovag is aangesloten kunt u de gescillenregeling benutten maar ook dan lijkt het mij dat u 'bot'vangt (omdat u kennelijk zonder eerst overleg te hebben gehad met de eerste garage een en ander door een andere heeft laten vervangen/reparerern.een boc