Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 07-02-2020 13:26:55
Huishouden & Energie

Budgetenergie




ma

door mathm 7 feb. 2020 om 11:21
0 antwoorden / 1 vragen


shoppen mag toch geen probleem zijn de nieuwe leveranciers vergoeden de overstap boete toch uiteindelijk.


@mathm,

shoppen is helemaal geen probleem en gelukkig bepaald u zelf waneer en hoe vaak u van een energie-administrateur verandert.
maar u kunt er niet klakkeloos vanuit gaan dat een energie-administrateur zich zomaar naar uw shop-grillen zal richten
en u wel degelijk aan uw contractuele afspraken zal houden.
u bent toch niet in de veronderstelling dat een energie-administrateur de boete die u krijgt van zijn collega, zomaar voor u gaat betalen zonder daar voorwaarden aan te verbinden.
en één van die voorwaarden is dat u het gehele contract dient uit te dienen en als u dat niet doet, omdat u zo graag wil shoppen, dan krijgt u simpelweg het shop-geluk door ook nog de oude openstaande boete te mogen betalen.

natuurlijk betalen de energie-administrateurs de overstapboete niet altijd, een wat vreemde gedachte om dat te veronderstellen.
geloof het of niet, maar "gratis" bestaat niet en hoe je het ook wendt of keert, als klant betaal je "altijd" de rekening, al lijkt het soms of dat niet zo is.
uw eigen  energieafrekening is daar een duidelijk voorbeeld van !!