Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bu
bubbleblower - 07-02-2020 15:46:58
Huishouden & Energie

Verandervanenergie.nl/kassa-vara/ aanbiedingsprijs klopt niet deel 2

Hou eens op met het derailen van dit topic, jullie kunnen wel verzinnen dat ik met louche bedrijven in zee ga, maar dat maakt het niet waar.
ik heb op de site van essent een contract afgesloten, wat is daar precies onverstandig aan?

essent rekent in mijn geval een te hoog tarief aan gas beheerkosten en is de enige die dat doet. je kunt dat zelf nagaan door een prijs op te vragen bij een verbruik van minder dan 500 kuub gas, dan kom je bij hun in het verkeerde jaarverbruikvakje terecht en bij hun concurrenten niet.
dat leek mij een fout in hun systeem, maar vooralsnog weigeren ze die recht te zetten.

nog een manier waarop het kan gebeuren dat je in het verkeerde vakje komt is als je energieleverancier uitgaat van een te hoog jaarverbruik.
zit je ver van de 500 of 4000 kuub grens zal je dat niet gauw gebeuren, maar zit je er net onder wordt die kans een stuk groter.


off topic: via gaslicht was ik op zijn gunstigst 9% duurder uit als ik een contract afsloot bij naked energy.
die affiliate was https://energiewijzer.nl/, maar dat doet er verder niets toe of wel? via hun link kreeg ik € 25,= meer korting en ik was zo onverstandig daar gebruik van te maken. natuurlijk had ik voor naked energy moeten kiezen, ook al zijn die nieuw en duurder, want dat is via gaslicht.
@aurora1 waarom is het als tijger1 overstapt naar essent "heel verstandig" en als ik dat doe niet?