Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 08-02-2020 20:24:48
Geldzaken & Recht

Hoge rente doorlopend krediet

Hallo claire2019 , 


een doorlopend krediet is een flexibele lening met een maximale looptijd van 180 maanden. u kunt in de eerste 36 maanden bedragen opnemen binnen uw kredietlimiet. daarna is opnemen niet meer mogelijk en bent u verplicht om uw doorlopend krediet af te lossen. u betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. zo biedt een doorlopend krediet een financiële buffer voor (on)verwachte uitgaven. u kunt altijd boetevrij aflossen wat u hebt opgenomen.


 


de rente van een doorlopend krediet is variabel. dit betekent dat de rente kan stijgen of dalen

de rente is variabel van een doorlopend krediet. u betaalt pas rente als u een bedrag opneemt. indien de rente gaat stijgen dan betaalt u minder aflossing en wordt de looptijd van uw lening langer. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://www.primeline.nl/doorlopend-krediet/kenmerken" target="_blank">https://www.primeline.nl/doorlopend-krediet/kenmerken 

kosten bij achterstand 

in het achterstandstraject betaalt u geen extra kosten of boete. wel rekenen wij achterstandsrente over het bedrag dat niet op tijd is betaald. de achterstandsrente is gelijk aan de actuele rente van uw lening.