Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 11-02-2020 17:38:19
Computers & Telefonie

Mediamarkt

M.i. gaan of regelen dat de gegevens van de oude door iemand anders worden overgezet. ik principe kunt u dat ook zelf, al of niet in gedeelten via ssd,   usb sticks of in zijn geheel via een harde schijf of aansluiten op elkaar. ik denk dar u nog meer goede tips krijgt om dit zelf te doen.

het is lastig omdat er m.i.  feitelijk wel sprake is van in gebreke blijven door mediamarkt. aanvullend zie deze info: https://www.consumentenbond.nl/laptop/gegevens-overzetten" target="_blank">https://www.consumentenbond.nl/laptop/gegevens-overzetten of deze: https://www.personalcomputercare.nl/computervragen/software/bestanden-overzetten-naar-windows-10-op-een-nieuwe-computer.htm" target="_blank">https://www.personalcomputercare.nl/computervragen/software/bestanden-overzetten-naar-windows-10-op-een-nieuwe-computer.htm of deze https://www.coolblue.nl/advies/hoe-zet-ik-bestanden-van-een-laptop-over-naar-een-nieuwe.html" target="_blank">https://www.coolblue.nl/advies/hoe-zet-ik-bestanden-van-een-laptop-over-naar-een-nieuwe.html