Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 13-02-2020 11:38:52
Geldzaken & Recht

Raam buren in mijn schuur

Dat raam was er veel eerder dan het schuurtje ! het schuurtje is destijds, onrechtmatig, voor het raam geplaatst !
al ruim 40 jaren heeft dit voor beide buren schijnbaar nooit een probleem gegeven !
nu plotsklaps, omdat er zonodig op dat ene specifieke plekje in dat schuurtje een kast moet staan, maakt veenstra wel  problemen omdat zijn buur hem hier op aanspreekt.

wat wel opvallend is, is dat @veenstra in het geheel niet ingaat op de sociale kanten van deze zaak zoals deze door meerdere panelleden wordt aangedragen, maar zich schijnbaar alleen vastbijt in het/zijn "recht" m.b.t. het al dan niet open kunnen van dat raamje en het blokkeren daarvan door er een kast voor te plaatsen.

maar, zoals @veenstra zelf al aangeeft, "ik ben oplossingsgrericht" en lost hij het probleem simpel en eenvoudig op door de kast een stukje te verplaatsen en de situatie verder dezelfde te laten zoals die de afgelopen vier decennia is geweest.
daarvoor hoef je echt niet, juridisch onderbouwd, met de buren aan tafel !

ohh, en ehhhh @veenstra, ik ben niet geëmotioneert door uw gedrag, maar probeer alleen maar om u met uw eigen gedrag te confronteren.  ;-))