Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Donuts
Donuts - 13-02-2020 13:56:47
Computers & Telefonie

2e windows opstart gebruikersnaam verwijderen

Inmiddels is duidelijk dat meer mensen dit problemen hebben, veroorzaakt door de recente update kb4532693. volgens bleepingcomputer kan dit probleem misschien opgelost worden door de p.c. enkele malen opnieuw op te starten.

wordt hiermee het probleem nog niet opgelost, dan kunt u deze update het beste verwijderen via het configuratiescherm>programma's>programma's en onderdelen>geïnstalleerde updates. selecteer kb4532693 en klik met de rechtermuisknop op verwijderen. start daarna uw computer opnieuw op.

meer informatie leest u op https://www.gratissoftwaresite.nl/nieuws-windows-10-81-beveiligingsupdates-februari-lekken" target="_blank">https://www.gratissoftwaresite.nl/nieuws-windows-10-81-beveiligingsupdates-februari-lekken 

relevante quote uit het artikel 
tijdens de update kb4532693 lijkt wereldwijd bij sommige gebruikers een tijdelijk gebruikersprofiel aangemaakt te worden dat na de update niet verwijderd wordt - hun eigen gebruikersprofiel (met al hun mappen, bestanden, apps en aanpassingen) is dan gedeactiveerd. als getroffen gebruikers vervolgens inloggen op dit tijdelijke gebruikersprofiel lijken ze alles kwijt te zijn!