Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ka
Kassagebruiker - 18-02-2020 22:35:19
Geldzaken & Recht

Moet een doorlopend krediet in zijn geheel zijn afgelost bij het bereiken van 65

Na wat googelen gevonden:

doorlopend krediet aanvragen


natuurlijk is het ook bij de nederlandse voorschotbank mogelijk om een https://www.a-krediet.nl/geld-lenen/doorlopend-krediet/" target="_blank">doorlopend krediet af te sluiten. de aflossing ligt tussen de 1 en 3% van het kredietlimiet. ook bij een doorlopend krediet zul je minimaal 21 jaar moeten zijn om dit af te sluiten. de maximale leeftijd waarmee je een doorlopend krediet kunt afsluiten is 59 jaar. je zult het doorlopend krediet volledig aflossen voor je 65ste levensjaar. bij een doorlopend krediet kun je maximaal een bedrag van € 50.000 lenen.

bron:https://www.a-krediet.nl/over-a-krediet/kredietverstrekkers/de-nederlandse-voorschotbank/" target="_blank">https://www.a-krediet.nl/over-a-krediet/kredietverstrekkers/de-nederlandse-voorschotbank/