Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tdmduc
tdmduc - 22-02-2020 12:52:24
Winkels & Webshops

Ziekmelding

aan de vraag te lezen ben je waarschijnlijk een jong persoon en heb je weinig werkervaring.


hrm zaken moet je altijd vantevoren tot je nemen en meestal moet je daarvoor ook een handtekening zetten dat je het gelezen hebt.


een beetje organisatie heeft een webportaal waar medewerkers op kunnen inloggen.


daarin is vrijwel altijd een manifest opgenomen wat je moet doen bij ziekte en wat je rechten en plichten zijn. iets gaat nooit vanzelf.
volgens mij moet jij hier naar toe....


https://werkenbijdetailresult.nl/" target="_blank">https://werkenbijdetailresult.nl/


 


 


dirk valt onder de detailresult groep. een retail bedrijf met ruim 22.000 werknemers waar ook de supermarktketen dekamarkt, twee bakkerijen, een eigen slagerij, vijf logistieke distributiecentra en de kantoren in velsen-noord, sassenheim en amsterdam onder vallen. met meer dan 200 supermarkten en een consumentenomzet van 2 miljard in 2017 is detailresult groep de ideale plek om carrière te maken.


marije buizer | sr. hr adviseur detailresult services b.v. | olieweg 6 1951 nh velsen-noord | postbus 86 1940 ab beverwijk | e-mail: mbuizer@detailresult.nl | tel.: +31 (0)88 3136000