Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 22-02-2020 17:47:26
Winkels & Webshops

Ziekmelding

Ik kom nog even terug op de vraag: is er een achterliggende reden waarom dit wordt gevraagd? is er onverhoopt sprake van dat er nalatigheid wordt verweten m.b.t. het (niet tijdig of geheel niet) ziekmelden? dan hoop ik dat niet het aspect: niet werken en dus geen loon aan de orde is.

indien dat onverhoopt wel het geval is, meld dat dan aan ons opdat wij dan mogelijk nader advies kunnen geven zoals bijv. verwijzen naar http://www.juridischloket.nl" target="_blank">www.juridischloket.nl  en dan in ieder geval m.b.t. deze info https://www.juridischloket.nl/werk-en-inkomen/ziekte-en-zwangerschap/ziekteverzuim/" target="_blank">https://www.juridischloket.nl/werk-en-inkomen/ziekte-en-zwangerschap/ziekteverzuim/