Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Installatiekosten voor eigen rekening.

Uw wastafel voldeed niet aan de daaraan te stellen verwachtingen en deze wordt geheel confom de consumentenbeschermingswetgeving vervangen.

indien u de wastafel zelf heeft besteld bij een leverancier en laten plaatsen door een aannemer, dan zijn m.i. de kosten voor demontage en montage voor u. heeft de bedoelde aannemer de wastafel voor u besteld en aan u geleverd, dan zijn m.i. de kosten wel voor rekening van de aannemer.
 ik vraag mij wel af of de aannemer of een werknemer van de aannemer de scheurtjes niet heeft gezien bij het gaan plaatsen want dan heeft de aannemer m.i. in die zin wel een verantwoordelijkheid. hij zou de wastafel dan niet hebben moeten plaatsen. bent u lid van de ver. eigen huis, vraag daar dan ook om nader advies. ergo: heeft u zelf besteld en zelf buiten de aannemer om geeleverd gekrege, m.i. kosten voor u. is de wastafel via de aannemer geleverd, dan de kosten voor hem.