Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 24-02-2020 00:06:59
Garantie & Verzekeringen

Elektrische step ( rocket e scooter) binnen 1 dag gebruik kapot .

Niet elk electrisch voertuig is verboden op de openbare weg. als de maximum snelheid onder een bepaald niveau blijft dan is het voertuig speelgoed en mag het wel op de openbare weg door kinderen gebruikt worden.
iets anders is of het betreffende speelgoed wel geschikt is voor gebruik buiten. daar zal de handleiding en/of wat de verkoper hierover heeft verteld, uitsluitsel moeten geven.
mag en kan het stepje inderdaad onder de geschetste omstandigheden (modder, losse steentje en waterplassen) gebruikt worden dan heeft u gewoon recht op de gebruikelijk garantie. let wel garantie en niet automatisch geld terug. dat mag u vragen maar de leverancier mag ook repareren.
is het voertuigje echter volgens de handleiding en de informatie van de verkoper alleen binnen te gebruiken dan zal het buiten gebruik de garantie doen vervallen.