Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

spitholt1993
spitholt1993 - 28-02-2020 14:54:06
Computers & Telefonie

Super boost wifi

Ik denk dat je met name rekening moet houden met het onderscheid tussen een range extender (wat de super boost wifi is) en een krachtig wifi signaal.

stel je ontvangt vanuit je provider een internet snelheid van 30 mb per seconde. met de super boost wifi en elke andere range extender zorg je ervoor dat je een krachtiger signaal ontvangt op je smartphone, laptop of ander device. maar de maximum snelheid blijft die 30 mb/s. het is dus niet dat je een snellere internetverbinding krijgt, je signaal wordt alleen sterker. dit kan natuurlijk betere prestaties opleveren, maar absoluut iets om rekening mee te houden.

bijvoorbeeld: ik woon in zierikzee en de snelheid vanuit kpn is 15 mb/s. dan kan ik wel mijn hele huis volhangen met range extenders, maar de snelheid zal nooit optimaal worden...