Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 28-02-2020 15:53:04
Vrije tijd & Tuin

Kaarten via topticker

Hallo annemarie brouwers , 

u bent op een openbaar forum , verwijder uw privegegevens , klik op het potloodje , dit moet u doen binnen 1 uur .

betreft uw vraag , dit is algemeen bekend , u loopt achter de feiten aan , dus niks nieuws onder de horizon . 



waarom zijn de kaartjes bij topticketshop.nl soms duurder?



topticketshop.nl is een wederverkoper, onze prijzen zijn gebaseerd op vraag en aanbod. wanneer een evenement bijvoorbeeld is uitverkocht worden de prijzen automatisch wat hoger. ook als de vraag groot is bij topticketshop naar een bepaald evenement dan zal de prijs vanzelf hoger worden, het evenement hoeft dus niet per definitie uitverkocht te zijn bij het oorspronkelijke verkooppunt. soms zijn er een groter aantal kaartjes beschikbaar en kunnen de prijzen lager zijn dan de originele ticketprijs. in de vliegticket business staat dit bekend als dynamic pricing en is het volkomen normaal en geaccepteerd dat consumenten niet allemaal dezelfde prijs betalen.

veel klanten zijn bij ons vaste klant omdat ze het prettig vinden dat wij hun de zorg uit handen nemen van het vinden van een kaartje voor hun favoriete artiest/musical. ook is het zo dat onze klanten de voorverkoopdata niet meer in de gaten hoeven te houden en ze hoeven niet uit te zoeken op welke website de artiest/musical wordt verkocht of dat er misschien een speciale presale is waar u lid voor moet worden. kortom topticketshop.nl maakt het mogelijk om op het laatste moment nog te beslissen naar een uitverkocht concert te gaan en maakt het bestellen van kaartjes voor de digibeet zo makkelijk mogelijk! en dat allemaal zonder wachtrijen.

staat ook in de voorwaarden , 


2.er is sprake van wederverkoop. de gehanteerde prijs is doorgaans hoger dan de nominale prijs op het ticket en daarin zijn alle kosten inbegrepen met uitzondering van de verzend- en servicekosten


lees hier waar u wel / en geen tickets moet kopen , klik op de rode regels . 

http://www.weetwaarjekoopt.nl/waarkoopikveilig/" target="_blank">http://www.weetwaarjekoopt.nl/waarkoopikveilig/ 

http://www.weetwaarjekoopt.nl/waar-niet-te-kopen/" target="_blank">http://www.weetwaarjekoopt.nl/waar-niet-te-kopen/