Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 01-03-2020 05:57:12
Vakantie & Reizen

2000 euro aan bagage kwijt bij transavia, wordt niets vergoed

Heb je eigenlik wel een formulier ingevuld voor zoekgeraakte bagage? als ik dit lees is er volgens mij nog best een kans dat die tas ergens in een bagagekelder op ams/s´hol staat. werd die tas juist en volledig gelabeld voor de vlucht? kon je echt niet bedenken dat je soms 1 tas in de ander kan stoppen of nog heel snel (kost wel wat op dat dure s´hol) een grotere kopen?
het is nl zo (wat amper iemand weet) dat voor het inladen van een plane ook een check/controle (soort róntgen oid) geschiedt bij tenminste verdachte bagage. die kan aldus geweigerd worden.
verder is en blijft het je niet goed voorbereiden op het strengere beleid van hv tov kl, dat inderdaad maar echt 1 (=een) stuks handluggage toelaat jouw verantwoording is. als je ooit eerder met dat ryan hebt gevlogen moet het je bekend zijn.  dat komt ervan als iedereen maar zelf denkt dat ie het beter weet als een reisburo.
verder heb je wrs. het meest aan een rechtsbijstandverzkrg gezien het grotere bedrag. als je krap bij kas zit een rechtswinkel of 1e gratis advies van een advokaat. welke geschillencom. bedoel je eigenlijk?