Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 08-03-2020 14:55:06
Huishouden & Energie

De bijna enige oplossing voor ons energie en milieu probleem is de kerncentrale!

Om te beginnen: verwijder via uw profiel uw e-mail adres. u heeft uw melding geplaatst op een in de gehele wereld via i-net openbaar forum en ik neem aan dat u niet op ongewenste e-mails zit te wachten.

om te vervolgen u heeft uw melding geplaatst op een 'vraag en antwoord site' van kassa waar vrijwilligers proberen consumenten vragen / problemen te beantwoorden/advies te geven. wij kunnen in die zin dus niets met uw leding.

ik wil wel reageren met de opmerking dat er geleidelijk aan wel meer steun lijkt te ontstaan voor het weer in gaan zetten van kernenergie maar blijft m.i. voorlopig wel het grote probleem: wat doen we bij problemen en wat doen we met het nu nog steeds hoog radioactieve afval.