Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
meneerpeer - 10-03-2020 07:44:03
Geldzaken & Recht

Thuisbezorgd betaald niet terug als je account is gehackt

Helaas ben ik ook de dupe geworden van deze "hack". hetzelfde geldt voor mij ook dat paypal niet thuis geeft, maar dat kan ook kloppen want het is voor paypal geen fraudeleuze bestelling geweest. ik dacht dat ik enkel een facebook inlog had voor de site van thuisbezorgd, maar blijkbaar ook ooit een keer emailaccount aangemaakt en die blijft ook werken. vind het jammer dat thuisbezorgd dit soort dingen maar lichtelijk opneemt. heb direct bij het gesprek al aangegeven dat mijn thuisbezorgd account gehacked is niet paypal, want heb geen smsje gehad van paypal mbt login (twofactor) en daarnaast hebben ze ook mijn username binnen thuisbezorgd gewijzigd van mijn eigen account. 

met de adressen waar naar toe is bezorgd kan ik helaas ook niets mee doen, want ze hebben beide keren bij een flat laten bezorgen en ze zullen ongetwijfeld beneden hebben staan wachten op de bezorger.