Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 11-03-2020 13:42:21
Geldzaken & Recht

Wordt de rekening van je ouders geblokkeerd als je overlijden meld?

ja de rekening wordt geblokkeerd en dat is alleen om misbruik te voorkomen (lees door de verkeerde persoon leeg gehaald).


wat nu moet gebeuren is bij de kantonrechter de erfenis beneficiair aanvaarden dat betekend dat als er nog geld over is na het betalen van de schulden je het krijgt en mocht er niets over zijn je ook niet verandwoordelijk bent voor de schulden.


let op.


haal niets uit de woning van waarde dan wordt het gezien als aanvaren van de erfenis plus de schulden! wacht gewoon tot alles is afgehandeld.


mocht er namelijk nog schulden zijn dan proberen ze goederen die nog waarde hebben te verkopen en als er een koop woning is zullen ze die ook evt zien te verkopen of je mag zelf deze kopen.