Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wo
woutje123 - 13-03-2020 10:14:53
Elektronica & TV

Mag een bedrijf zomaar beslissen dat ik geen garantie meer heb op een product?

Hmm, blijkbaar kan je geen posts aanpassen dus dan even zo:

ik merkte dat veel mensen ingingen op mogelijke oplossingen vinden, thanks!!! maar zonder duidelijke uitleg wat ik hoor is het voor jullie allemaal gokken wat het probleem precies.

tijdens het beluisteren van muziek, een podcast, een video op youtube of netflix hoor ik een hele subtiele ruis. op het moment dat ik playback pauzeer gaat de ruis voor 4 seconden door, waarna ik een kort plop-achtig geluid hoor, waarschijnlijk is dit de bluetooth module die in standby gaat.

het vaagste aan dit probleem vind ik dat, als ik mijn volume op 0 zet, dus dan hoor ik niet wat ik afspeel op bijv spotify, ik nog steeds de ruis hoort, met een volume op 0 wordt er dus niets uitversterkt wat ik ernaar toe stuur, maar is de ruis er nog steeds. dit is voor mij een reden om te geloven dat het in ieder geval niet door mijn afspeelapparaat komt.

ik heb dit allemaal met meerdere apparaten (en verschillende bluetooth codecs) getest!