Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Donuts
Donuts - 16-03-2020 11:41:29
Vakantie & Reizen

Annuleren fletcher hotel wegens corona achtige verschijnselen

U heeft zelf besloten geen annuleringsverzekering af te sluiten, dan zijn de financiƫle consequenties ook voor u.

u begrijpt toch wel dat fletcher annuleringen niet voor eigen rekening gaat nemen? en iedereen kan wel zeggen dat ze hoesten en koorts hebben om onder hun reservering uit te komen, dat is voor hotels niet te controleren. u bent ziek, een paar andere deelnemers kunnen ook niet, kan me niet voorstellen dat u nog zin zou hebben om te gaan. dus of uw besluit enkel en alleen uit zorgzaamheid voor de medemens....? in dat geval zou ik persoonlijk de geldkwestie totaal niet belangrijk vinden. echt ziek vind ik u eigenlijk ook niet overkomen gezien uw vragen en reacties.

hotelrestaurants mogen op 100% ook niet open, horeca = horeca.

@epcot: corona testen worden alleen nog gedaan bij griepverschijnselen bij kwetsbare groepen (degenen die ook een jaarlijkse griepprik krijgen). voor alle anderen is het advies hetzelfde als bij de gewone griep: thuis blijven en uitzieken.

edit: gaat u nu werkelijk een zwaar overbelaste huisarts (= ook een medemens!) lastig vallen met dergelijke futiliteiten? (ik snap ook niet dat een dergelijk advies wordt gegeven.)