Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pi
PimJoris - 19-03-2020 02:28:21
Huishouden & Energie

Wat is beter, een vast contract of variabele leveringstarieven essent n

Variabel is vrijwel altijd duurder. verlengingsaanbiedingen zijn lang niet altijd de beste deal. over het algemeen wordt één jaar vast aangeraden, maar door actuele ontwikkelingen kán dat anders zijn.
heeft u al eens gedacht over overstappen naar een andere energieleverancier? dat is een fluitje  van een cent en kan ook nóg voordeliger uitvallen door welkomstpremies.
maak altijd (dus ook wanneer u niet wil overstappen ) gebruik van een online energievergelijker.
u kunt daar alle tarieven vergelijken aan de hand van uw eigen gebruiksgegevens (pak uw jaarafrekening erbij), gezinssamenstelling, variabel of vast met verschillende looptijden,etc.  
een goede, onafhankelijke en transparante vergelijker vindt u op www.gaslicht.com
en vindt u het ingewikkeld, dan kunnen de mensen achter deze vergelijker u ook telefonisch verder helpen, zonder kosten of verplichtingen.