Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

scherpslijper
scherpslijper - 19-03-2020 23:20:52
Geldzaken & Recht

Trouwen

U heeft volgens mij niet die (al dan niet gecertificeerde) trouwakte nodig, maar een akte van echtscheiding. immers, ze was al getrouwd en nu wilt u zelf met haar trouwen, dus moet die eerdere echtscheiding aangetoond worden. waar vond die echtscheiding plaats? in italië of in oekraïne? zo dat in italië was, is die na te vragen bij de italiaanse autoriteiten als die echtscheiding daar inderdaad bij de gemeente werd ingeschreven. en waarom werden de autoriteiten in oekraïne indertijd niet van die echtscheiding in kennis gesteld?
is de dame in kwestie wel in italië gescheiden? als dat niet het geval is kan italië natuurlijk ook geen papieren daaromtrent leveren en zou zij nog steeds als getrouwd te boek staan, in welk geval uw eigen voorgenomen huwelijk op wel heel erg losse schroeven komt te staan.