Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 20-03-2020 11:07:26
Vrije tijd & Tuin

Sportschool doorbetalen ondanks sluiting ivm corona?

Hallo wilma1948 ,  

veelgestelde vragen :


wordt er compensatie gegeven of krijg ik mijn geld terug vanwege de sluiting van de club? 


wij kijken naar passende vormen van compensatie voor onze leden en zullen jullie begin april daar verder over informeren. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel 

https://www.victorieplaza.nl/victorie-plaza-fitness-en-yoga-gesloten-tot-6-april-2020/" target="_blank">https://www.victorieplaza.nl/victorie-plaza-fitness-en-yoga-gesloten-tot-6-april-2020/ 


mijn sportschool is dicht door corona, maar mijn abonnement loopt door. heb ik recht op compensatie?

u hebt recht op compensatie voor de tijd dat u geen gebruik kunt maken van uw sportschoolabonnement. u krijgt dan uw abonnementskosten of een deel van uw abonnementskosten terug. sommige sportscholen bieden vouchers of online lessen aan ter compensatie. dat mag, maar u hoeft hier niet mee akkoord te gaan.


hebt u een abonnement voor onbepaalde tijd? en wilt u in plaats van compensatie liever helemaal van uw abonnement af? dan mag u uw abonnement per direct opzeggen. dit mag zonder opzegtermijn. een abonnement voor onbepaalde tijd is een abonnement dat doorgaat totdat u het zelf opzegt.


hebt u een abonnement voor een vaste periode, bijvoorbeeld 6 maanden of 1 jaar? dan zit u daaraan vast. u kunt niet eerder opzeggen. wel hebt u recht op compensatie voor de tijd dat u uw abonnement niet kunt gebruiken.



let op: dit geldt ook voor andere abonnementen die door corona worden stopgezet door de aanbieder. 

bron : consuwijzer.nl