Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frankve - 20-03-2020 11:33:37
Geldzaken & Recht

Sportschool sluiten moet ik contributie blijven betalen

Persoonlijk vind ik dit een beetje een ongepaste reactie op de situatie. hou een beetje rekening met elkaar (dus niet ineens alles op gaan zeggen en dergelijke). als je een werkgever hebt: die zegt je contract ook niet op omdat je niet op het werk verschijnt vanwege de corona.
anyway, geef het even de tijd. geen paniekreacties, geen ondoordachte zaken. nu is er even geen plaats voor "hebberigheden".

er is wel plaats voor het nemen van je eigen verantwoordelijkheden. volgen van de instructies zoals die via de media ruimschoots verspreid worden.

is dit een antwoord op je vraag: ik denk het wel ja. dat is de enige manier om te zorgen dat je straks wellicht nog weer naar de sportschool kan.
vind je dat je een uitzonderling bent: dan kan je kijken of er in het contract nog kleine letters staan waarin de sportschool zich kan beroepen op overmacht. zolang de sportschool niets verwijtbaars doet (of juist niet doet) is dat natuurlijk snel het geval.
of je na het juridisch geneuzel nog weer met plezier naar de sportschool gaat, is dan weer twijfelachtig.