Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-12-2005 12:02:12
Garantie & Verzekeringen

Wonen in nl. werken in buitenland.

u ordt nu bij cz ondergebracht, hierover heeft u als het goed is bericht gehad. de krankenkasse heeft u als het goed is geregistreerd staan en dit geldt ook nog per 1 januari 2006 bij uw huidige verzekeraar. de huidige verzekeraar zal uw polis naar cz opsturen en daar krijgt u voor 1 maart 2006 een verzekeringsvoorstel van. dit verzekeringsvoorstel geldt ook voor de eventuele medewerzekerden. hoe dit eruit komt te zien is nog niet duidelijk, want mijn man zit in het zelfde schuitje, (zie forum) tot 1 maart 2006 bent u en uw medeverzekerden gewoon verzekerd. uiteraard staat het de medeverzekerden wel vrij om naar een andere verzekeraar over te stappen.


maar mijn man is wel verplicht om belastingaangifte in nl te doen dus snap ik niet hoe het kan dat u 'los" van nl bent m.b.t het werknemer zijn want onze situatie is exact het zelfde.


 


groeten barbara