Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 22-03-2020 09:27:19
Geldzaken & Recht

Afloop huurwoningcontract bepaalde tijd 1 april 2020 hoe met corona ivm thuisblijven? verhuurder wil niet verlengen voor bepaalde tijd.

Snap de angst van de verhuurders. 2 deuren verder hier zit de huurder er nog in en is het huis uiteindelijk verkocht met flink verlies omdat de huurder ineens op haar rechten wees na tijdelijk verlengen . blijkbaar na 2e contract sta je te sterk als huurder en kom je er nog maar moeilijk vanaf . elke dag dat je langer blijft gaat automatisch 2e contract in. zonder papieren zelfs voor onbepaalde tijd . 
1e  contract verliep, huis stond te koop en ze moest er uit. allemaal volgens de regels. zielig verhaal opgehangen en verhuurder zei, oke dan . wel moest ze bezichtiging toelaten en bij verkoop der uit. ja natuurlijk zou ze dat doen. 
nou huis werd verkocht en verhuurder ging niet en wees op haar rechten . dit koste de huurder  een flinke boete aan de kopers en koop ging niet door . ze vertikte om er uit te gaan. uiteindelijk met vet verlies verkocht inc huurder :(:( die er nu nog in zit .


ik snap dat huurders dus huiverig zijn. eerlijk gezegd is dit u probleem. u heeft neem ik aan 3 maanden geleden vernomen er uit te moeten. niet nu ineens last minute. u had dus al lang wat anders moeten regelen over nog geen 2 wk woont u op straal. corona of niet u moet eruit