Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 24-03-2020 09:38:41
Auto & Vervoer

Vallen alle schades, onstaan tijdens het wassen in een wasstraat, onder het eigen risico van de klant?

Om de een of andere reden zal uw tankklep (dop) niet goed vast hebben gezeten (heeft uw auto een 'slot' waarmee de klep van binnen uit geopend dient te worden?). normaliter is het risico als aangegeven voor u maar in deze lijkt het mij zinvol dat u uw verzekeraar informeert en om nader advies vraagt, mogelijk heeft u een aanvullende autorechtsbijstandsverzekering.

overigens is het niet handig om een klacht via e-mail in te dienen. het is nog steedds beter om dat schriftelijk, dus per brief te doen en u vindt bij vijv. juridiscj loket of consumentenbond wel bruuikbare voorbeeldbrieven. mogelijk kunt u ook nog advies vragen bij de anwb als u daar lid van bent.

(aantekening: bij handmatig wassen zal m.i. een tankklep niet stuk gaan en is het meer waarschijnlijk dat de bedoelde medwerker heeft geconsteerd dat de klep was losgeraakt.)