Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mo
mof - 25-03-2020 12:08:10
Geldzaken & Recht

Als aow er en zzp er kan ik geen beroep doen op de regelingen inz. corona?

Ja, de ministers stonden met zijn drieen vorige week op het podium en begonnen met te vertellen dat in het pakket maatregelen voor iedereen wel wat ondersteuning zou zijn. zelf krijg ik als seizoensarbeider zonder werk (niemand neemt mensen aan) geen inkomen, ben geen zzp er, krijg geen ww uitkering en geen bijstand (ik heb net wat meer spaargeld dan de toegestane 600 euro). ook ik word getroffen door de coronacrisis door het wegvallen van werk. ik kan er niets aan doen dat ik nu niet kan werken. ik moet van werken in de zomer sparen om de winter door te komen. vandaar dat ik nog wat spaargeld over had. ik mag het helemaal zelf betalen!
voor de overheid zijn sommige groepen gewoon minder waard dan andere groepen. het gaat ze alleen om publiciteit en grote groepen leveren straks meer stemmen op dan die paar buitenbeentjes.