Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-12-2005 15:11:23
Computers & Telefonie

Geen internetplusbellen

Dus nummer 7 zit aangesloten op een glasvezelnetwerk en nummer 5 en 9 niet...?
het wordt steeds vager.
dit zou wel kunnen verklaren dat jij op nummer 7 geen adsl-aansluiting kan krijgen van kpn omdat hier e.e.a. administratief bij kpn niet goed zit.
maar ik mag toch aannemen dat je gewoon via een koperdraadje je telefoonlijn binnenkrijgt?
als dat zo is moet je over dat zelfde koperdraadje ook adsl kunnen krijgen.

het adsl2-netwerk in groningen is gewoon een koperkabelnetwerk van kpn en de eventueel meewerkende andere providers en voor zover ik weet is er nog lang geen sprake van grootschalige aanleg van glasvezelnetwerken t.b.v. adsl2.

daarnaast nog iets, en zéker niet onbelangrijk: internetplusbellen van kpn blijkt nogal wat problemen op te leveren, gezien de vele negatieve reacties op de diverse forums.
als je adsl mét telefonie wilt zijn er meerdere providers die dit leveren.
doe nog eens een postcodecheck op de beschikbaarheid dan zal je zien dat o.a. versatel, wanadoo en tiscali adsl mét telefonie leveren.
wanadoo en versatel geven nog steeds een hoop problemen, ik heb zelf al een tijdje telefonie via tiscali en dit werkt uitstekend...

groet,
enterprise.