Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 27-03-2020 08:45:24
Geldzaken & Recht

Bijstand uitkering zzp word wel naar koopwoning en spaargeld gekeken

Je kunt een soort lening krijgen met koophuis . dat is ook bijstand naar moet je terug betalen . ook met koophuis heb je hierop recht .
bij spaargeld uiteraard niet. dan heeft u geld wat u kunt opeten. zou te gek zijn dat je met spaargeld bijstand zou aanvragen.  voor alleenstaande mag u max z'n 6500 hebben en koppel meen 12.000 spaargeld .
zit u hier boven dan geld eerst opmaken. klinkt hard maar bijstand is voor nood gevallen. mensen die nu geen inkomen hebben, geen spaarpotje en geen geld voor vaste lasten mag staan eten .

vrienden van ons , met koophuis. eigen bedrijfje en door corona nu geen inkomen en is er nu mee bezig en is goedgekeurd. wacht op eerste betaling of voorschot . is er meteen achteraan gegaan . bedrijf zit aan huis dus geen extra huur of hypotheek gelukkig. maar ook geen spaargeld. waren net uit de crisis en ging weer lekker en komt dit . ze moeten het later wel gedeelte terug betalen maar voor nu ff minder stress