Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 27-03-2020 17:58:04
Vakantie & Reizen

Eurowngs voucher ook inwissellen tegen geld. i.v.m. coronacrisis vlucht geanulee

Het staat u vrij om het te proberen maar ik adviseer u om het niet te doen. als u zou gaan vorderen zal men zich beroepen op overmacht / overheidsmaatregelen / sluiten landsgrenzen. een rechter zal dat, zo het tot een procedre zou komen naar mijn mening zwaar laten meewegen en daarmee is succes voor u dus vrijwel zeker weten niet verzekerde enn kost het alleen maar meer. men biedt een alternatief middels een voucher opdat u de reis toch later kunt maken.
u bent helaas niet de erste en enige die deze vraag aan ons stelt. aal u naast de reacties die nu komen nog meer wilt weten, kijk dan even bij 'zoek een vraag' en geef als zoeknaam bijv.corona of voucher in. u ziet dan heel veel soortgelijke vragen en ook de reacties.

een belangrijk argumenmt is hier dat indien idereen die nu niet kan reizen het geld terugvraagt het risico van faillissement wel heel erg groot wordt voor de diverse bedrijven zoals hier een luchtvaartmaatschappij.