Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 27-03-2020 18:28:31
Vakantie & Reizen

Eurowngs voucher ook inwissellen tegen geld. i.v.m. coronacrisis vlucht geanulee

Hallo mijn naam is boeba , 


ik krijg een voucher aangeboden voor mijn geannuleerde vlucht. moet ik die accepteren?

gaat uw vlucht niet meer, bijvoorbeeld door een inreisverbod? dan hebt u wettelijk gezien recht op uw geld terug. maar uw luchtvaartmaatschappij kan u in plaats daarvan een voucher aanbieden. u hoeft de voucher niet te accepteren, maar het kan wel een mooie oplossing zijn. bijvoorbeeld als u toch van plan bent om later alsnog een vlucht te nemen.




komt u er niet uit met de luchtvaartmaatschappij? dan moet u naar de rechter om betaling af te dwingen. u kunt ook een klacht melden bij de https://www.ilent.nl/onderwerpen/passagiersrechten/luchtvaart" target="_blank">inspectie leefomgeving en transport (ilt). dat is de toezichthouder op de passagiersrechten. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://www.consuwijzer.nl/coronacrisis/uw-reisrechten-bij-het-coronavirus" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/coronacrisis/uw-reisrechten-bij-het-coronavirus