Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 29-03-2020 01:02:47
Geldzaken & Recht

Hackers actief op thuisbezorgd en paypal?

Heeft u eerder bij thuisbezorgd besteld en betaald met uw paypal account? dan lijkt het mij dat thuisbezorgd kennelijk ook uw betaalmethode met kennelijk de inleg en het wachtwoord heeft opgeslagen. 
het komt mij onwaarschijnlijk voor dat de crimineel en uw thuisbezorgd account en uw paypal account heeft kunnen hacken als u niet dezelfde inleg gegevens gebruikt voor beide accounts.
als het telefoonnummer al vals is dan is ook het adres misbruikt zijn. niet zelden staat in dit soort gevallen de besteller "toevallig" voor de deur van het opgegeven adres als de bezorger komt aanrijden en woont hij daar helemaal niet.  uw bezoek kan dan best de verkeerde personen treffen. 
aangifte lijkt mij de enige optie maar of u daarmee u geld gaat terug krijgen is een tweede.