Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 29-03-2020 10:09:59
Computers & Telefonie

Fraude persoonsgegevens bij vodafone

Hallo patriestess , 

we proberen zo transparant en zorgvuldig mogelijk met je gegevens om te gaan. als je desondanks toch vragen of klachten hebt over het gebruik van je gegevens, dan verzoeken we je eerst met ons contact op te nemen. je kunt je vraag of klacht richten aan onze https://www.ziggo.nl/klantenservice/contact1" target="_blank">ziggo of https://www.vodafone.nl/support/contact/" target="_blank">vodafone klantenservice. als je contact wilt met onze privacy officer dan kun je je bericht sturen aan: privacyoffice@vodafoneziggo.com, of per post via vodafoneziggo privacy officer, vodafoneziggo data protection officer. postbus 43048, 3540 aa utrecht. we zullen dan ons best doen om je vraag te beantwoorden of aan je klacht tegemoet te komen. als je het niet eens bent met ons antwoord dan kun je een klacht indienen bij de https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/" target="_blank">autoriteit persoonsgegevens. we hopen dat het niet zover komt en dat we er samen uitkomen. 

voor verdere informatie , klik op de rode regels , 

https://www.vodafone.nl/support/over-deze-website/privacy-statement.shtml" target="_blank">https://www.vodafone.nl/support/over-deze-website/privacy-statement.shtml 

plaats ook uw klacht op het forum van vodafone , 

https://forum.vodafone.nl/" target="_blank">https://forum.vodafone.nl/