Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 29-03-2020 10:44:29
Computers & Telefonie

Fraude persoonsgegevens bij vodafone

Hier is ook m.i duidelijk sprake geweest van phishing of een op andere wijze onrechtmatige handeling.
zoals op dit moment ook heel duidelijk bij de fruadehelpdesk het geval is mogen bedrijven op grond van de avg geen persoonlijke gegevens van anderen verstrekken. ala al gezegd, zels kan/mag dat men op dit moment niet bij http://www.fraudehelpdesk.nl" target="_blank">fraudehelpdesk en, nu ik aanneem dat u dan niet heeft gedag, een melding maken bij de autorireit persoonsgegevens als al genoemd hiervoor.

per saldo, wat heeft u er aan om de gegevens van de persoon die dit veroorzaakt te weten? vodafone heeft het opgeost en het is ook gelemaal niet uit te sluiten dat er, ook omdat u niet de enige zult zijn waar dit is geprobeerd, strafrechtelijke aangifte en een onderzoek is gedaan.