Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 30-03-2020 15:47:49
Vakantie & Reizen

Camping staangeld

De camping sluit om naar ik aanneem iedere mogelijke aansprakelijkheid te voorkomen, vooral nu er al in veel veiligheidsregio's sprake is van gedwongen sluiting. hoe dan ook mogen opebare algemene sanitaire voorzieningen niet open blijven en dat geldt ook voor de plekken waar chemische toiletten geleegd kunnen.moeten worden. verblijf bij de huidige situatie zou dan m.i. toch problematisch zijn.  
terugvragen kan formeel middels een in gebreke stelling maar of dat iets oplevert is nog maar de vraag en bovendien geldt dan het gegeven dat indien 'iedereen' dat gaat doenook deze campingeigenaar in financiële problemen kan komen met zelfs een faillissement tot gevolg.

waarom zouden uw ouders (en u) niet enige mate van solidariteit en steun tonen? als gezegd, strikt formeel zou het kunnen maar of een eventuele vorderingsprocedure dan resultaat zou hebben vraag ik mij af, afgezien van de kosten die daar dan mee gepaard gaan.