Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 31-03-2020 11:32:23
Vakantie & Reizen

Wie heeft ervaring met reisorganisatie gate1

nog even een aanvulling.

de vluchten van zowel united als van lufthansa zijn lijndiensten.
de goedkoopste tickets zijn vaste tickets en niet om te boeken, is het nadeel van het goedkoopste tarief. (is bij alle lijndiensten zo).

wanneer je een lijndienst boekt heeft de heenvlucht niks te maken met de terugvlucht en ze worden ook individueel gekozen/geboekt.

zou je rechtstreeks bij united boeken dan boek/kies je als eerste een vlucht naar een hub in amerika (united heeft hubs in new york, chicago, washington en houston) en van daaruit kies je een binnenlandse vlucht naar las vegas (vaak verschillende tijden mogelijk).
daarna kies je een terugvlucht naar 1 van de hubs en dan terug naar schiphol.
er zijn tientallen mogelijkheden om zo een vlucht te boeken met verschillende overstaptijden en plaatsen.
op tix en op gate1 zijn alle verschillende mogelijkheden alvast bij elkaar gezet en daar zie je dan ook alle mogelijkheden alvast samen staan met de daarbij behorende prijzen.
de heen vlucht heeft ook niks te maken met de terugvlucht want het is geen pakketreis.
zal 1 van de vluchten uitvallen dan wordt je op de eerst beschikbare vlucht geplaatst.
dat het niet past in je vakantie heeft bij dit soort individuele reizen niks te maken want je boekt alles apart.


er is geen negatief reisadvies naar amerika en mocht het zo zijn dat je heen vulcht niet doorgaat op de datum die je hebt geboekt maar wel een week later dan zal je omgeboekt worden naar de eerst beschikbare vlucht. zolang als de terugreis gewoon doorgaat kan dat en dat zal ongetwijfeld egens in de algemene voorwaarden van tix of gate1 staan en deze voorwaarden zijn nogal lang.