Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 01-04-2020 04:54:34
Vrije tijd & Tuin

Moet ik de sportschool doorbetalen in deze corona lock down periode

Nee, je bent niet verplicht om te betalen. zoals ook uit de bron van marita blijkt hoef je niet te betalen als je geen gebruik kan maken van je abonnement. niet leveren = niet betalen. je mag dus storneren, als je daarna maar wel betaald voor de periode dat de sportschool open was.

het standpunt van neodutchio, dat het 't beste is om te wachten is objectief gezien onjuist. in de eerste plaats is het gewoon je recht om niet te betalen voor iets waar je geen gebruik kunt maken. dat het bedrijf liever heeft dat je wel betaald of niet in gericht is op storneringen is niet jouw probleem; maak daarvan ook niet jouw probleem. ten tweede kun je maar een beperkte periode storneren daarna moet je gaan storneren. inmiddels kan van die periode al meer dan de helft zijn verstreken. als je wacht loop je de kans dat je vergeet om op tijd te storneren of moet nauw gezet bij houden, maar dar brengt rompslomp met zich mee. ik zou gewoon doen wat voor jou het beste is.