Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-12-2005 18:51:34
Computers & Telefonie

Kassa website en firefox

Hoi ruud,

het ligt in ieder geval niet aan firefox...
de kassa website is gewoon niet 'geschreven' voor gebruik met firefox, maar alleen voor internet explorer.
daarom zien sommige pagina's er in firefox soms iets anders uit dan in ie, of werken bepaalde functies niet of niet goed.
het probleem dat jij omschrijft ken ik overigens niet, ik kan wél in alle tekstvensters van de rubriek 'vraag & beantwoord' m'n verhaal kwijt, maar weer niet in het  'biografie'-venster van mijn pagina...
en zo zal iedere ff-gebruiker op deze website z'n eigen(aardige) ervaringen hebben.
daarnaast moet je niet vergeten dat deze kassa-website natuurlijk zowieso al brak is, want er zijn veel normale functies die het eigenlijk wél zouden moeten doen (en in het verleden ook deden) die al een poosje niks meer doen, dus tel uit je winst... ;-)
het schijnt in de planning te staan dat in het eerste kwartaal van 2006 er een vernieuwde kassa-website komt die weer helemaal werkt zoals het hoort en waarbij (hopelijk) ook wat meer rekening wordt gehouden met de firefox-gebruikers.

groet,
enterprise.