Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-12-2005 20:08:54
Computers & Telefonie

Kassa website en firefox

gladdeharry schreef:
"wat ik wel vreemd vindt is dat ik tot voorkort wel in firefox een reaktie kon schrijven.volgens mij is het mis sinds ik ongeveer een maand terug de nieuwste versie van firefox erop heb staan."
dat klopt. sinds de nieuwe versie van ff kan ik niet meer in het antwoordvak typen. daarvoor kon het nog wel met veel problemen: als ik ging typen ging de tekstzoekfunctie van ff werken. dat schoot ook niet op!


wel een beetje omslachtig allemaal: vragen en antwoorden lezen in ff, ie-explorer opstarten, opnieuw inloggen, vraag beantwoorden, uitloggen, terug naar ff, pagina vernieuwen. ben je algauw een kwartiertje verder (vooral als de wanadoo family verbinding er ondertussen ook nog een keertje uitklapt).


ik hoop dat ze er snel wat aan gaan doen bij de kassa-website. anders moeten de ff gebruikers de site nog gaan boycotten!