Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 08-04-2020 13:13:55
Geldzaken & Recht

Contant geld word geweigerd bij kruidvat

Ja, dat is een maatregel die in vele winkels momenteel wordt toegepast wegens veiligheid (coronavirus.)
dat zal vast wel ergens in de winkel vermeld staan. u had het kunnen weten dat ook voor uw veiligheid deze maatregelen genomen worden. is al vaker in het nieuws en kranten gemeld. ik hoop niet dat u met uw verontwaardiging veel stampij gemaakt heeft. tenslotte loopt het personeel dat doorwerkt extra risico, de hele dag, om u als klant te kunnen helpen.
vooral in deze periode zou u wat aardiger en toleranter kunnen zijn voor mensen die toch maar blijven doorwerken en misschien wel bang zijn voor contacten met klanten. het zou ook niet moeten zijn dat ze zich dan ook nog moeten verdedigen over het beleid van een winkel. het zou in het algemeen beter zijn als mensen eens ophielden met zeuren en klagen, vooral in deze periode waarin iedereen in hetzelfde schuitje zit. stoppen met onaangepast gedrag is mogelijk een idee.