Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

justmeagain
justmeagain - 09-04-2020 00:38:16
Geldzaken & Recht

Contant geld word geweigerd bij kruidvat

afstorten van een sealbag kost al snel 7,50. rolletje wisselgeld halen bij de bank kost 0,20 tot 0,50 per rolletje kleingeld. afstorten van kleingeld is ook duur. dus winkeliers betalen 2 x voor geld kopen en voor geld storten.
pin is goedkoper, aantal kasverschillem neemt aanzienlijk af en de veilig wordt vergroot voor de winkel en haar medewerkers. plus dat pinbetalingen direct de boekhouding software in kunnen wat erg veel tijd scheelt qua administratie.
conclusie pin is goedkoper, sneller, veiliger en minder arbeidsintensief .

pinnen pinnen pinnen, is mijn advies.
dat ouderen niet met een pinpas overleg kunnen is zeer onwaarschijnlijk. ze hebben sinds laten we zeggen de jaren 80 allemaal een pas in bezit. als je dan na bijna 40 jaar nog niet ermee overweg kunt is dat geen onkunde maar onwil.