Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ju
justadanny - 09-04-2020 05:41:43
Geldzaken & Recht

Thuisbezorgd betaald niet terug als je account is gehackt

Bij mij zelfde verhaal.

en als antwoord op de vraag hoe je dit kunt overkomen,  je geeft onbewust kennelijk toegang tot je account als je eerder heb betaald via paypal. en ja ik denk dat ergens een wachtwoord is gelekt dan?

maar om dan hier te zeggen dat de onkunde van je klant maar zelf moet opletten. thuisbezorgd is geen kleintje, met 20% per bestelling die ze pakken kunnen ze makkelijk veiligheidsgaranties afgeven.

ik heb door wat research de voornaam, foto, woonplaats en mogelijk meer al achterhaald.  maar de politie gaat hier niets mee doen en zelf handelen lijkt me ook niet zo'n goed idee... dus tja idd maar proberen via thuisbezorgd,paypal,ics, verzekering tot compensatie te komen en anders is het  voor mij nooit meer bestellen via thuisbezorgd. scheelt weer geld ;)