Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 09-04-2020 21:27:26
Vakantie & Reizen

Voucher camping

Hallo biancavanderheijden010 , 

staat ook op hun site : klik op de rode regels .

heeft u een seizoen(lig)plaats of lang kampeerarrangement geboekt met aankomst op 27 maart ?  

indien het molecaten park waar u heeft geboekt nog geopend is, mag u in principe komen verblijven, indien uw kampeermiddel/boot is uitgerust met eigen sanitaire voorzieningen. houd daarbij de landelijke oproep in acht dit zo min mogelijk te doen! onze kampeerplekken en -velden zijn ruim van opzet, waardoor voldoende afstand tot elkaar gehouden kan worden. het chemisch toilet aan de buitenzijde van de toiletgebouwen blijft toegankelijk. wij vertrouwen erop dat u tijdens uw aanwezigheid de veiligheidsmaatregelen omtrent het coronavirus strikt naleeft.

is uw kampeermiddel niet uitgerust met sanitaire voorzieningen, dan kunt u deze al wel komen plaatsen. zodra we de sanitairgebouwen weer kunnen openen bent u van harte welkom om ook te verblijven.

voor alle gasten op al onze parken (geopend of niet geopend) met een seizoen(lig)plaats of lang kampeerarrantement geldt:
we hebben goede hoop dat de situatie na 28 april verbeterd zal zijn en we onze service en faciliteiten stapje voor stapje weer mogen openstellen voor u. het seizoen is dan nog maar net gestart. annuleren van een reeds gemaakte boeking voor een seizoenplaats of lang kampeerarrangement langer dan 3 maanden is - door de uitzonderlijke omstandigheden - niet toegestaan. voor lange kampeerarrangementen korter dan 3 maanden bieden we de mogelijkheid eenhttps://www.molecaten.nl/coronavirus/voucher" target="_blank"> voucher aan te vragen voor een verblijf bij ons op een later moment. 

https://www.molecaten.nl/coronavirus" target="_blank">https://www.molecaten.nl/coronavirus 


de camping is open, maar de toiletgebouwen zijn gesloten, omdat de campingeigenaar niet kan voldoen aan de vereiste hygiënemaatregelen. ik beschik zelf niet over een toilet- en douchegelegenheid in mijn tent/caravan.



in dat geval kun je de overeenkomst kosteloos beëindigen. zonder eigen sanitaire voorzieningen kun je geen gebruik maken van de camping. er is recht op terugbetaling van het betaalde geld. 

https://www.anwb.nl/juridisch-advies/op-de-camping/coronavirus-gevolgen-voor-vakantie-en-camping-in-nederland" target="_blank">https://www.anwb.nl/juridisch-advies/op-de-camping/coronavirus-gevolgen-voor-vakantie-en-camping-in-nederland