Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 10-04-2020 09:39:36
Vakantie & Reizen

Ik heb een voorseizoensplaats geboekt op molencatepark kuierpad. hoe geld terug

Formeel kunt u middels een ingebrekestelling procedure uw geld terug vorderen. als de boeking voor maximaal 3 maanden was kan dat geen probleem zijn volgens de regeling van hen zelf.

men beroept zich zo te zien op overmacht en zo het werkelijkk tot een procedure zou komen zal de rechter ook kijken of het aanbod van een voucher billijk is en kan de uitkomst dus voor u negatief zijn en zijn ook de kosten van de procedure voor u.

als ook al gezegd: als veel mensen hun geld terugvragen is het risico van een faillissement, ook voor molencate, erg groot en dan heeft u ook niets met de aantekening dat indien u zou vorderen middels een procedure dat bij de rechtbank vooralsnog op de plank blijft liggen. 

ook mijn advies dus: voucher accepteren maar eventueel wel de vraag stellen: zie ook dit: https://www.anwbcamping.nl/informatie/coronavirus" target="_blank">https://www.anwbcamping.nl/informatie/coronavirus