Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 12-04-2020 13:10:03
Voeding & Gezondheid

Er wordt gesproken over apps. krijgt iedereen die geen bezit een gratis phone?i

door janale   volgens mij zijn er veel nederlanders niet in bezit zijn van een smartphone. hoe moeten die dan met die apps werken.

@janale,

niet, want geen smartphone dan ook geen apps. en u hoeft speciaal voor deze app er ook geen te kopen als u daar zelf geen dringende behoefte aan heeft.
ik heb ook niet zo'n apparaat en ga er ook geen kopen, het leven zonder is daardoor veel rustiger !
en u hoeft zich daar ook helemaal niet druk over te maken, er zijn voldoende smartphonesgebruikers die de app maar al te graag zullen gebruiken en zo de wetenschap ten dienste zullen zijn.
zonder de corona app gaat ook het leven van de niet smartphone bezitter ook gewoon verder, net als van alle medelanders die er wel één hebben.

het chauvinisme jegens de niet smartphone bezitter is in menig reactie overduidelijk te bemerken is, maar daar moet u zich maar niets van aan te trekken, ook deze reacties zijn voor het merendeel goed bedoeld !  ;-))