Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dh
dh - 16-12-2005 22:23:35
Computers & Telefonie

Monitor

hoi angela,


ik heb een defecte packard bell pc, contact opgenomen met pb, waar ze doodleuk zeiden dat ik dan maar 3 jaar garantie had moeten bijkopen. pech gehad dus. (pc is anderhalf jaar oud)


internet doorgespit, allerlei forums doorgelezen en met deze info naar de winkel terug gegaan. in eerste instantie wilde hij nergens van horen, tot......


ik zei, we kunnen het gemakkelijk doen en we kunnen het moeilijk doen, ik ga zelf liever voor de gemakkelijke weg en dat is dat u gewoon mijn computer maakt. omdat het volgens de europese wetgeving bepaalt is dat er een te verwachten levensduur op een computer staat, waar de verkoper, in dit geval u dus, verantwoordelijk voor is en dit ter bescherming van de consument is, ik dus. we kunnen ook de moeilijke manier doen, die voor mij meebrengt dat ik heel lang mijn computer kwijt ben en voor u betekent dat, dat het een kostbare zaak wordt. ik ga dan nl straks mijn rechtbijstandsverzekering bellen, waarbij ik zeker weet dat ik in mijn recht sta, u alsnog de computer moet repareren en voor de kosten op moet draaien.


ik mag de computer nu langs brengen voor reparatie...


het was een gok van me, maar het hielp wel :)


nee heb je al, ja kun je krijgen, succes!!!