Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 12-04-2020 22:06:31
Geldzaken & Recht

Woz te hoog

hoe kan ik een betrouwbare woz waarde verkrijgen van mijn huis in almere

dan zelf een taxateur inschakelen, kost geld maar dan krijgt u wat u vraagt. bent u lid van vereniging eigen huis dan kan dat ook via hen. overigens een verhoging van € 12.000 is niet overdreven veel zeker niet als u al 3 jaar op € 209.000 bent blijven staan. maar u kunt ook gewoon bezwaar maken bij uw gemeente, hoe dat staat in de toelichting dezelfde waarin ook de woningen staan waarmee uw pand is vergeleken.
mijn gemeente kijkt naar de verkoopprijzen van gelijksoortige woningen v.w.b. oppervlakte en inhoud maar vergeten dat het vaak om geheel gerenoveerde woningen gaat met luxe badkamer, kompleet ingerichte keuken e.d en niet te vergeten wat een "gek"er voor geeft. en dat zijn voor het merendeel amsterdammers die dit soort vraagprijzen een pinut vinden t.a.v. gelijksoortige woningen in amsterdam en dus vaak ook nog over de vraagprijs bieden.