Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Du
Duc7 - 13-04-2020 11:09:51
Winkels & Webshops

Gordijn met streep kleur verschil

Is het 1 plooi? dan gaat het volgende niet op, maar is die plooi net 1 baan? dan wel :)
kan ook een fout in de stof zijn, dan is het helemaal balen dat die stof niet meer verkrijgbaar is.
als die plooi een baan is is de betreffende baan misschien omgedraaid erin genaaid. stoffen hebben een “vleug” zit deze onderste boven ten opzichte van de andere banen dan zie je een kleurverschil.
misschien een optie om de gordijnen eraf te halen en omgedraaid houden tov de andere gordijnen. is desbetreffende baan dan dezelfde kleur als de andere helft?  indien dit zo is, dan is het een kwestie van de baan eruit halen, omdraaien en er weer in te zetten. wel wat werk gezien de boven en onderkant ook losgetornd moet worden.
heb je zelf de gordijnen in elkaar gezet of dit door kwantum laten doen? indien door kwantum gedaan is het hun verantwoording om dit te laten herstellen.