Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ro
Ronald-92 - 13-04-2020 18:03:59
Geldzaken & Recht

Hackers actief op thuisbezorgd en paypal?

hier precies hetzelfde verhaal. 



voor €99,17 aan pizzas bij domino's in dordrecht besteld via mijn thuisbezorgd account.  ik heb wel de mazzel dat ik direct de bevestigingsmail ontdekt heb, de bestelling heb ik dus kunnen annuleren. 



mijn geld heb ik nog niet terug maar omdat de bestelling geannuleerd is ga ik er vanuit dat dit in mijn geval goed zal
komen. zo niet kan ik mij beroepen bij domino's, thuisbezorgd, paypal of abn ics. ????. nu pas sta ik erbij stil dat er 4 partijen mee eten van mijn pizza.

ga ervan uit dat er honderden zijn de afgelopen maand.
daarom ben ik van mening dat er bij thuisbezorgd wel degelijk een verandwoordelijkheid ligt. waarom is thuisbezorgd zo een makkelijke site om te hacken? zouden zij hun klanten niet beter moeten beschermen tegen dit soort praktijken? 



daarbij ook een dikke min voor de politie.  ik had ze binnen 1 minuut aan de telefoon.  ze konden in samenwerking met domino's deze gasten oppakken door naar de locatie te gaan.  hier werd door de politie niet eens op gereageerd. ze hadden vele slachtoffers blij kunnen maken en waarschijnlijk een hele groep op kunnen pakken.